Inchi Kinesio Dotik | Koper

Meditacije za zdravje

Na naše zdravje lahko vpliva marsikaj, velikokrat pa si rečemo: “To so geni”. Vendar temu ni tako. Naše zdravje lahko prizadene stres v življenju, osamljenost, življenje brez ljubezni ali pripadnosti, odsotnost spolnosti, skrbi zaradi financ, varnosti, neustvarjalnost, strahovi. Meditacija je najboljše zdravilo proti stresu in tudi vsem drugim naštetim pomanjkljivostim. Um dela čudeže, če mu dopustimo. Poskusite.

album-art

00:00

Moje zdravje

Potovanje preko gozda do slapu, ki se steka v tolmunček čiste vode. V prijetno topli, mineralni vodi se okopaš in očistiš svoje telo z vodo, ki kroži okoli tebe in skozi tebe. Na vrhu slapu ojačaš svojo hrbtenico z energijo, ki se ovija v spiralnem vezu in ti daje moč ter oporo.

Dolžina meditacije: 00:10:50

Cena: 30 €

Premagajmo disleksijo

Pri hujšanju je pomembno več dejavnikov, ne le ustrezna dieta. Si res želiš shujšati? Si že prišla do točke, ko veš in čutiš, da je treba narediti spremembo?

Če DA, potem bo vsaka investicija volje, denarja in časa obrodila sadove. Meditacija pred teboj te vodi skozi 7 pravljičnih korakov, ki so pomembni, da svoj odnos do hrane spremeniš in pričneš izgubljati kilograme. Meditacija pomagam tudi vsem, ki želijo v življenju narediti spremembo v življenjskem slogu.

Dolžina meditacije: 00:24:36

Cena: 50 €

album-art

00:00

Hujšam, ker si želim...

… zdravje, lepo telo, prožnost, dobro počutje v svoji koži… Meditacija, ki ne spreminjanja zgolj odnos do hrane, ampak nas v celoti. Ugotavljamo naše vrednote,  prepričanja, razvijamo hvaležnost, odnos do hrane in gibanja, naše vedenje in imeti se rad. Pravljičnih 7 korakov, ki v nas zbudijo občutek in željo tako močno, da postanejo eno in hkrati dokaz, da zmoremo in smo sposobni narediti spremembo.

Dolžina meditacije: 00:29:34

Cena: 50 €

album-art

00:00

Cigareta... Je to najboljša izbira zame?

Cigareta, kot vsaka druga odvisnost, morda res v nas sproži neko pomiritev, ne zavedamo pa se učinke te slabe razvade na naše zdravje. Meditacija je fokusirana na vašo podzavest, potrditev odločitve za prekinitev z odvisnostjo. Afirmacije sporočajo podzavesti kakšna je tvoja odločitev in kako trdna je. S ponavljanjem meditacije smo prepričani, da lahko uspeš v svoji odločitvi in posledično v vsaki odločitvi v življenju. Vztrajnost je skrivnost vsakega čudeža.

Dolžina meditacije: 00:23:56

Cena: 50 €