Inchi Kinesio Dotik | Koper

Terapevtska masaža

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTA

Ultra učinkovita in sproščujoča masaža pri kroničnih bolečinah, utrujenih in napetih mišicah ali splošnem stresu v življenju. Z močnimi pritiski in drugimi različnimi tehnikami sprošča napetosti in lajša bolečine.

Primerna je za vse, ki veliko časa sedijo, imajo statično in prisiljeno držo, neprilagojeno delovno mesto, delo za računalnikom, ponavljajoče gibe, veliko stresa, dvigujejo težka bremena ali pa so pod vplivom drugih sil.

Če povzamemo, lahko v to kategorijo vključimo pisarniške delavce, trgovce, vzgojitelje, fizične delavce, receptorje, avtomehanike, učitelje, dijake, študente, kozmetičarke… Praktično vsi.

Po dosedanjih izkušnjah tako masažo potrebuje popolnoma vsak vsaj enkrat mesečno, saj z njo učinkovito nasprotujemo zunanjim silam in dejavnikom, ki negativno vplivajo na telesno držo, zdravje in počutje.

Protibolečinsko masažo lahko dopolnimo tudi z infrardečo toploto, ki mišice še dodatno sprosti, vpliva tudi na globlje ležeče mišice in blaži različne vrste bolečin.

Po masaži smo na voljo tudi za brezplačne nasvete in vaje, ki jih lahko izvajaš tudi samostojno.

Izbiraš lahko med

Protibolečinska masaža hrbta 40 €
40 minut
Protibolečinska masaža celega telesa 70 €
70 minut
Infrardeča toplota - dodatek k masaži 8 €
15 min

DORN-BREUSS TERAPIJA

Terapija Dorn-Breuss je kombinacija Dronove metode naravnavanja sklepov in masaže hrbtenice po dr. Breussu. Je svetovno priznana celostna metoda, ki osebi pomaga vzpostavljati naravno ravnovesje v telesu.

Masaža hrbtenice je nežna in blagodejna oblika masaže s katero raztezamo hrbtenico, sproščamo obhrbtenične mišice in vzpostavljamo energijsko ravnovesje z magnetizmom. Izvajamo jo s šentjanževim oljem, ki ima sposobnost hitre absorbcije v telo in vlaženje medvretenčnih ploščic.

Breussova masaža je ena izmed redkih terapij ki se lahko izvaja tudi ob akutnem stanju hrbtenice.

 

Dornova metoda naravnavanja sklepov je celostna manualna terapija in odlična metoda za nebolečo in varno korekcijo vretenc in ostalih sklepov. Uporabljamo jo za lajšanje težav, ki so povezane s hrbtenico ali drugimi sklepi. 

Je popolnoma varna metoda in brez stranskih učinkov. Temelji na poravnavi dolžine nog, korekciji medenice in križnice, korekciji vretenc hrbtenice ter naravnavi drugih sklepov.

Izbiraš lahko med

Masaža hrbtenice po dr. Breussu 35 €
30 minut
Dorn-Breuss terapija 50 €
60 minut