Inchi Kinesio Dotik | Koper

Frekvenčni obliži Recovery

Frekvenčni obliži Recovery so obliži, ki vsebujejo frekvence, namenjene podpori našega biopolja in normalnemu delovanju celic. Ti obliži spodbudijo naravno sposobnost samozdravljenja, pospešijo obnovo telesa, izboljšajo pretočnost mišic in tkiv, zmanjšajo bolečine in vnetja ter prispevajo k hitrejšemu celjenju ran.

36,90

Frekvenčni obliži Recovery so obliži, ki vsebujejo frekvence za podporo našemu biopolju in normalno delovanje celic. Ti obliži spodbujajo naravno sposobnost samozdravljenja, pospešijo obnovo organizma, izboljšajo pretočnost mišic in tkiv, zmanjšajo bolečine in vnetja ter pripomorejo k hitrejši obnovi in celjenju ran.

Frekvenčni obliži Recovery delujejo na podoben način kot akupunktura, vendar se namesto iglic uporabljajo obliži za stimulacijo meridianov. Velika prednost teh obližev je v tem, da si jih lahko enostavno namestite sami, terapija pa traja kar teden dni.

Delovanje frekvenčnih obližev temelji na principih kvantne medicine. Ko obliž namestimo na kožo, se frekvence začnejo prenašati skozi vodo v vezivnem tkivu, kar spodbuja naše telo k optimalnemu delovanju. Gre za neinvazivno tehnologijo, saj frekvence zgolj povabijo telo, da se ujema z njimi in začne resonirati.

Posamičen obliž vsebuje 100 % naravne frekvence in deluje 4-7 dni. Je vodoodporen in brez stranskih učinkov. Primeren je za vse starosti, tudi dojenčke od 6. meseca dalje.

Frekvenčni obliži Harmony so pokazali pozitivne učinke predvsem pri naslednjih težavah:

  1. Zmanjšanju in odpravi bolečin,
  2. Kroničnih vnetjih in revmatičnih obolenjih,
  3. Hitrejšem okrevanju in celjenju ran,
  4. Zmanjšanju glavobolov in migren,
  5. Pospešeni regeneraciji in povečani učinkovitosti mišic,
  6. Pri zdravljenju kašlja, driske, drugih akutnih pojavov.

Količina: 1 paket vsebuje 6 frekvenčnih obližev Recovery

Poreklo: ZDA

Frekvenčni obliži Recovery – primeri uporabe in navodila

Mesta nameščanja Frekvenčni obliži Recovery
Frekvenčni obliži Recovery

Problemi v mišicah in sklepih
Frekvenčni obliž Recovery namestite direktno na problematično mesto ali v njegovo bližino. Pri večjih problemih lahko namestite tudi več obližev hkrati (neomejeno).

Kronične težave
Ker kronične težave ne nastanejo čez noč, telo pogosto potrebuje večjo količino frekvenc v daljšem obdobju. Velika prednost obližev Recovery je prav v tem, da telesu lahko pomagajo pospeševati samozdravljenje, ki je pri kroničnih bolečinah ključno.

Energijske blokade
Pri energijskih blokadah v telesu lahko obliže namestite na akupunkturne točke, ki so znane po svojem protibolečinskem delovanju. Ob splošni šibkosti telesa, menstrualnih težavah ali prebavnih motnjah ga namestite na točko CV6, dva prsta pod popkom. Ob glavobolu obliž namestite na zadnjo stran vratu in/ali na dlan na točko LI4 ter na nart na točko LV3. Pri ledvičnih težavah obliž namestite na območje ledvic in na točko KI27.

Kašelj, prehlad in ostali respiratorni sistemi
Pri kašlju, prehladu, bronhitisu in pljučnici lahko obliže namestite na akupunkturni točki na meridianu pljuč LU1, ki se nahajata levo in desno pod ramo na sprednji strani telesa in točki KI27 pod ključnico

Podpora imunskega sistema
Za podporo imunskega sistema namestite obliže Recovery na akupunkturne točke, ki stimulirajo vaš obrambni sistem. Akupunkturna točka B36 se nahaja med lopatico in hrbtenico, točka B38 dve rebri nižje, točka ST36 pa štiri prste pod kolenom na pokostnici. Namestite ga lahko tudi na točko CV17 na prsnici, ki nadzoruje telesno odpornost.

Pooperacijsko zdravljenje in okrevanje
Obliž namestite v bližino rane. Pri večjih posegih je priporočljiva večtedenska uporaba več obližev hkrati.

Šport in učinkovitost mišic
Dan pred športno aktivnostjo namestite obliž na mišice, ki bodo najbolj obremenjene. Za podporo optimalnega delovanje pljuč in s tem lažjega dihanja si obliž namestite na akupunkturno točko LU1, za vzdržljivost pa na akupunkturno točko ST36, štiri prste pod kolenom na pokostnico. Hkrati se lahko uporablja večje število obližev Recovery (ni omejitev).

Kombiniranje z drugimi obliži
Frekvenčni obliži Recovery se lahko kombinirajo z ostalimi frekvenčnimi obliži.

Namestitev frekvenčnega obliža

1. PRIPRAVA OBLIŽA
Odstranite prozorno folijo z obliža.

2. NAMESTITEV OBLIŽA
Namestite obliž na suho kožo (papirnata stran na zgornji strani).

3. NAVLAŽITE OBLIŽ
Na obliž pritisnite toplo mokro krpo ali brisačo ter držite pri miru, da se papirnati del obliža dobro namoči (cca. 30 sekund). Odstranite namočen papir in obliž dobro posušite, preden se oblečete.

4. HIDRIRACIJA
Popijte vsaj en kozarec vode in nadaljujte s dobrim hidriranjem ves čas nošenja obliža.

Druga opozorila

Obliži so izdelani v skladu z ameriškimi, kanadskimi in evropskimi varnostnimi standardi, ki se uporabljajo za kozmetiko in igrače. Ni znanih neželenih učinkov ali kontraindikacij z drugimi terapevtskimi sredstvi, zdravili ali terapijami. Kljub temu je pomembno, da upoštevate navodila za pravilno namestitev obližev, da dosežete najboljše rezultate. Da bi področje obliža ohranilo svojo obstojnost, se izogibajte drgnjenju z brisačo ali oblačili. Hkrati lahko uporabite do deset obližev hkrati. Obliži so namenjeni enkratni uporabi in se uporabljajo samo zunaj telesa. Ne nalepite jih na odprte rane. Če opazite rdečico kože, odstranite obliž z uporabo mila in olja. Obliže lahko uporabljate tudi po izteku roka uporabnosti, vendar ne moremo zagotoviti enakih učinkov. Shranjujte jih v hladnem, suhem prostoru, stran od neposredne svetlobe in toplote. Hranite jih zunaj dosega otrok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Frekvenčni obliži Recovery”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja