Inchi Kinesio Dotik | Koper

Frekvenčni obliži B.E.Well

Frekvenčni obliži B.E.Well frekvenčni obliži so inovativna rešitev za težave stresom, izčrpanostjo, slabim spancem in utrujenostjo. Učinkoviti so tudi pri zmanjševanju tesnobe in paničnih napadov ter celo pri zmanjševanju simptomov ADHD in avtizma. Njihova napredna tehnologija uporablja posebne frekvence, ki pomagajo pospešiti proces regeneracije in okrevanja vašega telesa.

36,90

Frekvenčni obliži B.E.Well so vodoodporni obliži, ki vsebujejo posebne frekvence za podporo in obnovo živčnega sistema. Prispevajo k izboljšanju razpoloženja, dvigu energije, povečanju koncentracije, umirjanju, krepitvi samozavesti in odločnosti. Poleg tega vsebujejo tudi frekvenco zemlje, ki pomaga pri hitrejši regeneraciji in pomirjanju organizma.

Frekvenčni obliži B.E.Well delujejo po principih kvantne medicine. Ko obliž namestimo na kožo, frekvence začnejo potovati skozi vodo v vezivnem tkivu, spodbujajoč naše telo k optimalnemu delovanju. Gre za neinvazivno tehnologijo, saj frekvence telo zgolj povabijo, da začne resonirati z njimi in se tako vrne v ravnovesje in dobro počutje. Obliži vsebujejo le frekvence, ki posnemajo delovanje našega telesa v optimalnem stanju.

Posamičen obliž vsebuje 100 % naravne frekvence in deluje 4-7 dni. Je vodoodporen in brez stranskih učinkov. Primeren je za vse starosti, tudi dojenčke od 6. meseca dalje.

Frekvenčni obliži B.E.Well so pokazali pozitivne učinke predvsem pri naslednjih težavah:

  1. Stres, izgorelost, utrujenost,
  2. Slaba volja in razpoloženje,
  3. Pomankanje energije in fokusa,
  4. Pomanjkanje samozavesti in notranjega miru,
  5. Slab spanec,
  6. Panični napadi, hiperaktivnost,
  7. ADHD in avtizem.

Količina: 1 paket vsebuje 6 frekvenčnih obližev B.E.Well

Poreklo: ZDA

Frekvenčni obliži B.E.Well – primeri uporabe in navodila

Frekvenčni obliži B.E.Well - mesta nameščanja
Frekvenčni obliži B.E.Well

Splošna utrujenost, izgorelost in izčrpanost
Obliž si namestite na območje dva prsta pod popkom (akupunkturna točka CV6) ali na hrbet med lopatici. Prav tako bo dobro deloval na meridianu pljuč (točka LU1), na področju timusa (točka CV17), na blazinicah podplatov (točka KI1) in na nogi na točki nesmrtnosti (točka ST36). Hkrati lahko nosite do tri obliže B.E.Well.

Psihične težave, panični napadi
Obliž na območje dva prsta pod popkom (akupunkturna točka CV6) ali na hrbtenico med lopaticami.

Daljša potovanja in medcelinski leti
Pri daljših potovanjih (z avtom, vlakom, letalom) prihaja do daljše izolacije od zemeljske frekvence, zato je priporočljivo, da si obliž namestite dan pred potjo na območje dva prsta pod popkom in/ali na blazinice podplatov (točko KI1).

Učenje, mature, izpiti
Za lažje učenje in pomnjenje, boljšo koncentracijo in daljšo zbranost namestite dva do tri obliže B.E.Well vzdolž hrbtenice (med lopaticami, na sredino in/ali na križni del o. na akupunkturne točke GV 11, GV 8 in GV4).

Kombiniranje z drugimi obliži
Frekvenčni obliži B.E.Well se lahko kombinirajo z obliži Recovery in Harmony.

 

Namestitev frekvenčnega obliža

1. PRIPRAVA OBLIŽA
Odstranite prozorno folijo z obliža.

2. NAMESTITEV OBLIŽA
Namestite obliž na suho kožo (papirnata stran na zgornji strani).

3. NAVLAŽITE OBLIŽ
Na obliž pritisnite toplo mokro krpo ali brisačo ter držite pri miru, da se papirnati del obliža dobro namoči (cca. 30 sekund). Odstranite namočen papir in obliž dobro posušite, preden se oblečete.

4. HIDRIRACIJA
Popijte vsaj en kozarec vode in nadaljujte s dobrim hidriranjem ves čas nošenja obliža.

Druga opozorila

Obliži so izdelani v skladu z ameriškimi, kanadskimi in evropskimi varnostnimi standardi, ki se uporabljajo za kozmetiko in igrače. Ni znanih neželenih učinkov ali kontraindikacij z drugimi terapevtskimi sredstvi, zdravili ali terapijami. Kljub temu je pomembno, da upoštevate navodila za pravilno namestitev obližev, da dosežete najboljše rezultate. Da bi področje obliža ohranilo svojo obstojnost, se izogibajte drgnjenju z brisačo ali oblačili. Hkrati lahko uporabite do deset obližev hkrati. Obliži so namenjeni enkratni uporabi in se uporabljajo samo zunaj telesa. Ne nalepite jih na odprte rane. Če opazite rdečico kože, odstranite obliž z uporabo mila in olja. Obliže lahko uporabljate tudi po izteku roka uporabnosti, vendar ne moremo zagotoviti enakih učinkov. Shranjujte jih v hladnem, suhem prostoru, stran od neposredne svetlobe in toplote. Hranite jih zunaj dosega otrok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Frekvenčni obliži B.E.Well”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja