Inchi Kinesio Dotik | Koper

Frekvenčni obliži Harmony

Frekvenčni obliži Harmony so obliži, ki na osnovi frekvenc podpirajo žensko hormonsko ravnovesje. Zelo učinkoviti so pri PMS, nerednih menstruacijah, krčih, menopavzi, endometriozi, policističnih jajčnikih, nihanju razpoloženja, itd.

36,90

Frekvenčni obliži Harmony so vodoodporne nalepke za ženske, ki vsebujejo posebne frekvence, namenjene podpori hormonskemu ravnovesju. Ti obliži spodbujajo normalno delovanje hormonskega sistema in imajo lahko pozitiven učinek pri težavah med menstrualnim ciklom ter pri uravnavanju nihanj v menopavzi.

Delujejo kot pasivna kvantna tehnologija, ki se aktivira ob stiku s kožo. Naše telo proizvaja približno 0,75 mV električne energije, kar je dovolj za prenos frekvenc iz obliža po telesu. Po principih kvantne fizike se naše celice odzivajo na te frekvence in se postopoma vračajo v ravnovesje ter optimalno stanje.

Posamičen obliž vsebuje 100 % naravne frekvence in deluje 4-7 dni. Je vodoodporen in brez stranskih učinkov. Primeren je za vse starosti, tudi dojenčke od 6. meseca dalje.

Frekvenčni obliži Harmony so pokazali pozitivne učinke predvsem pri naslednjih težavah:

1. Neredne menstruacije
2. PMS (predmenstrualni sindrom)
3. Menstrualni krči
4. Policistični jajčniki
5. Endometrioza
6. Menopavza
7. Nihanje razpoloženja

Količina: 1 paket vsebuje 6 frekvenčnih obližev Harmony

Poreklo: ZDA

Frekvenčni obliži Harmony – primeri uporabe in navodila

Splošno hormonsko neravnovesje

Frekvenčni obliži Harmony - mesta nameščanja
Frekvenčni obliži Harmony

Obliž namestite na akupresurno točko Vranica 6 (SP6), ki se nahaja na notranji strani nog, štiri prste nad gležnjem. Nalepite ga na obe nogi naenkrat in zamenjate na 7 do 10 dni. Priporočljiva je večmesečna uporaba, odvisno od vašega hormonskega stanja.

PMS

Če vam težave povzroča predmenstrualni sindrom, obliž v času PMS namestite na območje obeh jajčnikov ali na maternico, odvisno, kje so simptomi najbolj prisotni. Če imate zelo močne krče, je priporočljiva kombinacija s obliži Recovery, ki jih namestite na boleči del.

Neredne menstruacije

Pri nerednem menstrualnem ciklusu je priporočljiva nekajmesečna uporaba obližev, dokler se menstruacija ne uravna. Namestite jih lahko na akupresurno točko Vranica 6, na območje maternice, obeh jajčnikov ali dva prsta pod popkom. Vse navedene točke spodbujajo redne menstrualne cikluse in zdravje žensk. Obliže lahko ves čas nameščate na eno od teh točk ali pa jih vsak teden menjate. Za še več učinka imate lahko naenkrat na sebi do štiri obliže.

Perimenopavza in menopavza

Če se spopadate z vročinskimi oblivi, nerednimi menstruacijami, močnejšimi nihanji v razpoloženju, PMS, utrujenostjo, nespečnostjo in povečanjem telesne teže, ste morda na začetku menopavze. Značilna nihanja so posledica upadanja spolnih hormonov, ki jih lahko uravnate z nekajmesečnim nošenjem obližev Harmony. Ti lahko umirijo in olajšajo preintenzivne simptome ter podaljšajo delovanje hormonskega sistema, dokler je v telesu še potencial za ustvarjanje spolnih hormonov. Po tem obdobju bo tudi prehod v menopavzo lažji. Priporočljivo je nameščanje na iste točke kot pri nerednih menstruacijah – za večji učinek več obližev naenkrat na različnih točkah.

Kombiniranje z drugimi obliži

Obliž Harmony lahko v primeru težavnih menstruacij kombinirate z obližem Recovery, v primeru nizkega nivoja energije in izčrpanosti pa z obližem B.E.Well.

Namestitev frekvenčnega obliža

1. PRIPRAVA OBLIŽA
Odstranite prozorno folijo z obliža.

2. NAMESTITEV OBLIŽA
Namestite obliž na suho kožo (papirnata stran na zgornji strani).

3. NAVLAŽITE OBLIŽ
Na obliž pritisnite toplo mokro krpo ali brisačo ter držite pri miru, da se papirnati del obliža dobro namoči (cca. 30 sekund). Odstranite namočen papir in obliž dobro posušite, preden se oblečete.

4. HIDRIRACIJA
Popijte vsaj en kozarec vode in nadaljujte s dobrim hidriranjem ves čas nošenja obliža.

Druga opozorila

Obliži so izdelani v skladu z ameriškimi, kanadskimi in evropskimi varnostnimi standardi, ki se uporabljajo za kozmetiko in igrače. Ni znanih neželenih učinkov ali kontraindikacij z drugimi terapevtskimi sredstvi, zdravili ali terapijami. Kljub temu je pomembno, da upoštevate navodila za pravilno namestitev obližev, da dosežete najboljše rezultate. Da bi področje obliža ohranilo svojo obstojnost, se izogibajte drgnjenju z brisačo ali oblačili. Hkrati lahko uporabite do deset obližev hkrati. Obliži so namenjeni enkratni uporabi in se uporabljajo samo zunaj telesa. Ne nalepite jih na odprte rane. Če opazite rdečico kože, odstranite obliž z uporabo mila in olja. Obliže lahko uporabljate tudi po izteku roka uporabnosti, vendar ne moremo zagotoviti enakih učinkov. Shranjujte jih v hladnem, suhem prostoru, stran od neposredne svetlobe in toplote. Hranite jih zunaj dosega otrok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Frekvenčni obliži Harmony”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja