Inchi Kinesio Dotik | Koper

Recovery - frekvenčni obliži

B.E. Well frekvenčni obliži so inovativna rešitev za težave stresom, izčrpanostjo, slabim spancem in utrujenostjo. Učinkoviti so tudi pri zmanjševanju tesnobe in paničnih napadov ter celo pri zmanjševanju simptomov ADHD in avtizma. Njihova napredna tehnologija uporablja posebne frekvence, ki pomagajo pospešiti proces regeneracije in okrevanja vašega telesa.

33,00

Se soočaš s stresom? Ti niha razpoloženje ali si izčrpan? Se spopadaš s tesnobo in paničnimi napadi? Težko zaspiš ali pa nimaš kvalitetnega spanca?

Frekvenčni obliži B.E. Well vsebujejo kombinacijo frekvenc za podporo in obnovo živčnega sistema ter frekvenco zemlje. Ko frekvenčni obliž namestiš na kožo, se frekvence iz obliža začnejo širiti po vodi v telesu. Frekvence nato začnejo naravnavati celice živčnega sistema na optimalno frekvenco ter tako vračati telo v ravnovesje in dobro počutje.

Posamičen obliž vsebuje 100 % naravne frekvence in deluje 4-7 dni. Je vodoodporen in brez stranskih učinkov. Primeren je za vse starosti, tudi dojenčke od 6. meseca dalje.

 

Primeri uporabe z navodili

Splošna utrujenost, izgorelost in izčrpanost
Obliž si namestite na območje dva prsta pod popkom (akupunkturna točka CV6) ali na hrbet med lopatici. Prav tako bo dobro deloval na meridianu pljuč (točka LU1), na področju timusa (točka CV17), na blazinicah podplatov (točka KI1) in na nogi na točki nesmrtnosti (točka ST36). Hkrati lahko nosite do tri obliže B.E.Well.

Psihične težave, panični napadi
Obliž na območje dva prsta pod popkom (akupunkturna točka CV6) ali na hrbtenico med lopaticami.

Daljša potovanja in medcelinski leti
Pri daljših potovanjih (z avtom, vlakom, letalom) prihaja do daljše izolacije od zemeljske frekvence, zato je priporočljivo, da si obliž namestite dan pred potjo na območje dva prsta pod popkom in/ali na blazinice podplatov (točko KI1).

Učenje, mature, izpiti
Za lažje učenje in pomnjenje, boljšo koncentracijo in daljšo zbranost namestite dva do tri obliže B.E.Well vzdolž hrbtenice (med lopaticami, na sredino in/ali na križni del o. na akupunkturne točke GV 11, GV 8 in GV4).

Kombiniranje z drugimi obliži
Frekvenčni obliži B.E.Well se lahko kombinirajo z obliži Recovery in Harmony.

 

Namestitev frekvenčnega obliža

1. PRIPRAVA OBLIŽA
Odstranite prozorno folijo z obliža.

2. NAMESTITEV OBLIŽA
Namestite obliž (papirnata stran na zgornji strani) na suho kožo.

3. NAVLAŽITE OBLIŽ
Na obliž pritisnite toplo mokro krpo ali brisačo ter držite pri miru, da se papirnati del obliža dobro namoči (cca. 30 sekund). Odstranite namočen papir in obliž dobro posušite, preden se oblečete.

4. HIDRIRAJTE
Popijte vsaj en kozarec vode in nadaljujte s dobrim hidriranjem ves čas nošenja obliža.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Recovery – frekvenčni obliži”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja