Inchi Kinesio Dotik | Koper

Kdo je Ines?

Moje ime je Ines, sem diplomirana kineziologinja in samostojna podjetnica s studiem Inchi Kinesio Dotik v Kopru.

Verjetno se sprašuješ, kaj počnem, kakšno je moje znanje in kakšne imam izkušnje?

Hmm, naj začnem od začetka in čisto na hitro.

Že od malega sem si želela pomagati ljudem, leta 2011 me je pritegnil tečaj masaže, izkušnje sem pridobivala v različnih hotelih na slovenski obali. Ker me je delovanje človeškega telesa zelooo zanimalo, sem se vpisala na študij kineziologije, kjer sem znanje podkrepila z novim pogledom na telo, teorijami in prakso. Novo pridobljeno znanje mi je omogočilo, da sem veliko bolje razumela stanja in bolečine mojih strank ter jim znala pomagati, da so z “lažjim” hrbtom šli domov.

Vsako znanje, izkušnje in priložnost so v meni pustili en odtis, zato sem masažo oblikovala po svoje, tako kot jaz menim, da je najbolje. Tako, kot mi mišice povedo, kaj potrebujejo. Res poskušam prisluhniti telesu pod mojimi rokami in mu dati energijo, da se regenerira ter osvobodi bolečin in napetosti.

Po veliko zadovoljnih strankah sem se odločila, da začnem svojo pot. Dobila sem prostor na Vojkovem nabrežju (več o prostoru v naslednjem prispevku), ga preuredila in oktobra začela.

ines-inchi-blog

Kaj lahko pri meni dobiš?

Moje poslanstvo je ljudem pomagati z vso mojo močjo in znanjem, zato je moje delovanje usmerjeno samo v tvoje dobro počutje:

  • protibolečinska masaža za lajšanje napetosti in bolečin v hrbtu,
  • klasična masaža za sprostitev telesa in duha,
  • pranoterapija ali energijska podpora za čiščenje avre in čaker,
  • manikira za urejene roke in zadovoljen pogled na tvoje nohte,
  • reprogramiranje uma za odpravljanje blokad, ki te omejujejo in uresničitev ciljev ter želj za bolj zadovoljno življenje,
  • kmalu pa bo zate tudi posebej oblikovana vadba, namenjena boljšemu počutju in zmanjšanju utrujenosti.

Morda se sprašuješ, kdo so moje stranke in če lahko pomagam tudi tebi?

Ja, lahko ti pomagam, če imaš težave in bolečine s hrbtom. To so lahko napete mišice, bolečine v vratnem ali ledvenem predelu ali druga stanja v hrbtih, ki so največkrat posledica sedenja, nepravilne drže, obremenitev, stresa ali ponavljajočih gibanj. Prekomerno napete mišice so slabo prekrvavljene, zato se zmanjša krvni in limfni obtok, kar lahko napreduje v glavobole in migrene.

Ja, lahko ti tudi pomagam, če občutiš utrujenost. Veš, da ima enourna masaža enak učinek na telo kot 7 – 8 ur spanja? No, to je ena izmed rešitev. Druga možnost je odpravljanje utrujenosti tudi s pranoterapijo.

S pranoterapijo ti lahko pomagam tudi, če imaš kakšno zdravstveno težavo. Čiščenje čaker in avre ohranja naše telo zdravo, brez slabih energij.

Seveda v mojem studiu lahko odpraviš strahove, blokade in druga prepričanja, ki te omejujejo. Bodisi na poslovnem, osebnem, finančnem, čustvenem in mnogih drugih področjih tvojega življenja. Naša podzavest je zelo ranljiva in hkrati zelo močno orodje, ki ga lahko uporabimo za izboljšanje našega počutja in pogleda na prihodnost.

In ja, seveda, če želiš imeti urejene nohte, zato da boš posebna in samozavestna, si vabljena, da me obiščeš.

Skratka, to je le nekaj primerov mojih strank. Tudi, če ne najdeš svoje težave med zgoraj opisanimi, lahko obstaja možnost, da ti pomagam. Za nasvet ali kakšno informacijo več, pa me le pokliči ali piši.

Se slišiva,

Ines

inchi-icon-blog

P.S. Če si že preizkusil/a moje storitve, te vabim, da pustiš kakšno mnenje ali oceno na Googlu (https://bit.ly/2QUOu9L) ali pa na Facebooku (https://bit.ly/2T3FXnr).

1 thought on “Kdo je Ines?”

  1. Ines je čudovita mlada ženska, ki vedno poskrbi, da se počutim še lepša in da sem vedno urejena. Vsakič, ko jo obiščem v njenem lepem salončku, mi polepša dan.
    Ostani taka kot si, ker si najboljša!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja