Inchi Kinesio Dotik | Koper

Energijska podpora

PRANIC HEALING

Energijska podpora ali pranoterapija po sistemu Pranic Healing je celosten in znanstveno potrjen pristop energijskega zdravljenja brez dotika, kjer se za zdravljenje uporablja življenjska energija, Chi oz. prana. Prana skrbi za nemoten pretok energije v telesu ter ohranja telo zdravo. Zdravljenje fizičnega telesa s Prano je zasnovano so po dejstvu, da je vsako živo bitje sposobno samoozdravitve. S posebnimi tehnikami sveža energija v telesu vzpostavi in pospeši zdravljenje bolezni, pri tem pa ne povzroča stranskih učinkov. Taka terapija je nežna, naravna, enostavna, varna, neboleča in brez dotika.

Naše telo je sestavljeno iz dveh delov: vidnega fizičnega telesa in nevidnega energijskega telesa. Pod energijsko telo spada naša avra, ki obdaja in oskrbuje fizično telo z energijo, in energijski centri oziroma čakre, ki črpajo in usmerjajo energijo v organe, mišice, kosti…

Pranoterapija uporablja dve osnovni tehniki – čiščenje in energiziranje. Terapevt s čiščenjem ostrani staro, nezaželeno energijo iz telesa – avre in čaker, nato pa z energiziranjem telo napolni z novo, čisto energijo. Sveža življenjska energija pomiri telo ter okrepi avro in čakre. Rezultati sveže energije v telesu so pospešeni procesi samozdravljenja, krepitev imunskega sistema, naravno zmanjševanje in odstranjevanje bolečin vseh vrst, ter drugi procesi, ki izboljšajo fizično in psihično počutje.

Terapija se lahko izvaja tudi na daljavo, več kilometrov narazen.

Terapije energijske podpore ne nadomeščajo uradne medicine, temveč so njeno dopolnilo!

cakre

Izbiraš lahko med

Energijska podpora do 60 min 45 €