Inchi Kinesio Dotik | Koper

Manikira

PERMANENTNI LAK

Permanentno lakiranje je najbolj popularna in najbolj zaželena oblika manikire, ki je znana pod še drugimi izrazi, kot so trajni lak, gelish ali gel lak. Gre za nov način lakiranja naravnih nohtov, s sušenjem pod UV lučko. Zaradi gelne strukture ima daljšo obstojnost (3-5 tednov), pri tem pa ohrani naravni videz nohtov.

Primeren je za vse tipe nohtov, zato posebnih omejitev ni. Najprej oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in nadaljujemo z lakiranjem. V zahvalo novih materialov lahko s proteinsko bazo utrdimo tudi bolj šibke in lomljive nohte ter jim tako omogočimo naravno rast. Nadaljujemo z barvo in zaključnim slojem. za popoln izgled jih lahko na koncu jih še okrasimo z manjšimi poslikavami, bleščicami ali kamenčki.

Zdaj so naravni nohti bolj trdni in odporni ter lepega izgleda in izjemnega sijaja.

Nič čudnega, da so vsi tako navdušeni… 😉

GEL

Gel je posebna masa, ki jo nanesemo na nohte, jo oblikujemo v obliko nohta in jo na koncu nalakiramo s permanentnim lakom. Z gelom lahko nohte tudi podaljšamo, zato je to zelo velikokrat uspešna metoda za odvajanje od grizenja nohtov.

Na izgled so nohti nekoliko debelejši v primerjavi s permanentnim lakom, saj so tudi daljši in jih mora gel podpirati, da ne počijo.

Kot pri permanentnem lakiranju, se lahko tudi pri gelu poigramo s poslikavami, bleščicami in kamenčki.

Izbiraš lahko med

Klasična manikira 15 €
Manikira z navadnim lakom 20 €
Permanentno lakiranje 30 €
Podaljševanje z gelom 45 €
Korekcija gela 35 €
Francoska manikira • Ombre 5 €
Zahtevnejše poslikave 3-5 €
Podaljšanje • 1 noht 3 €
Popravek • 1 noht 3 €
Odstranjevanje 15 €
Odstranjevanje z nego 18 €