Inchi Kinesio Dotik | Koper

Inchi ekipa

Ines, Ksenija in Tea!

Spoznaj nas ...

ines-inchi

Ines

Masaža, energijska podpora, manikira, promocija zdravja

Zaključen študij aplikativne kineziologije in dolgoletne izkušnje na področju masaž, sta bila glavna dejavnika pri odločitvi za samostojno pot. Ker se način življenja in dela vse bolj spreminja, sem se odločila, da vso pridobljeno znanje uporabim pri reševanju bolečin, ki so posledica današnjih delovnih mest in stresnega ter hitrega načina življenja. 

Prilagojena masaža je v kombinaciji z ostalimi tehnikami odlično orodje za zmanjševanje napetosti v mišicah, ki so posledica sedenja, prisiljene drže ali fizične obremenjenosti. Rezultat, ki ga po masaži občutiš, je lažja drža in sproščeno telo, definitivno ju bo spremljalo še dobro počutje.

Z razvojem in širjenjem tehnik sem masažo prenesla tudi v delovno okolje, kjer se je izkazala za zelo učinkovito in dobrodošlo. Skupaj s Ksenijo poskrbiva še za izdelavo programov promocije zdravja, različne delavnice in predavanja ter vadbo in coach na delovnem mestu.

Usposobljena sem tudi za postavitev ravnovesja v energijskih čakrah z metodo Pranic Healing, umetniški del mene pa poskrbi za eleganco rok, bodisi nežno, drzno ali pa slikovito manikiro.

ksenija-inchi

Ksenija

Hipnoza, coach, promocija zdravja, meditacije

Po zaključenih izobraževanjih praktika hipnoze ter NLP praktika, mojstra in coacha sem začela izpolnjevati poslanstvo, ki sem ga začutila v sebi. To je pomoč ljudem pri zmanjševanju ali odpravljanju stresa. In tudi vseh vzporednih psihičnih težav kot so prenajedanje, izguba apetita, kajenje, alkoholizem, s katerimi se zadovoljimo zaradi olajšanja simptomov stresa. Življenje je hotelo, da pridobim še znanje s področja demence in nege osebe z demenco. S temi izkušnjami sem se usmerila v pomoč svojcem oseb z demenco in pomoč pri obvladovanju “sočutne utrujenosti”. Rezultat skupnega dela je popolnoma drugačno sprejemanje sebe, ljudi okoli sebe in okoliščin. Vsako okoliščino in vsakega človeka znamo obravnavati drugače kot pred seansami, predvsem pa ne obravnavamo sebe kot žrtev. Naučimo se sprejeti odgovornost za naše življenje, s tem pa tudi, da je motiti se – človeško. Vse to dosežemo z orodji in tehnikami kot so hipnoza, NLP orodja, coach, dihalne in druge vaje ter tudi bioenergija.

V okviru programa promocije zdravja na delovnem mestu zmanjšujemo in obvladujemo stres, naučimo se postavljati skupne cilje, ki jih bomo lažje dosegali, odpravljamo morebitne težave v odnosu/odnosih, gradimo timsko povezanost, vse to pa vpliva na učinkovitost celega kolektiva.  Vse to dosežemo z orodji in tehnikami kot so hipnoza, NLP orodja, coach in druge tehnike sproščanja.

Te zanimajo naše storitve?

Rezerviraš jih lahko tudi preko spleta, iz domačega fotelja.