Inchi Kinesio Dotik | Koper

Hipnoza

HIPNOZA

Meditacija – hipnoza je tehnika, ki sprošča telo, zmanjšuje stres in tako izboljša fiziološko in psihološko zdravje. Poleg zmanjševanja stresa, tesnobe, napetosti, te tehnike okrepijo in povečajo vsesplošno dobro počutje. Torej, s temi čudovitimi orodji  vzpostavimo v možganih mirno stanje, namesto stresnega. Ko je človek miren, se tudi sicer zmanjša blaga depresija, tesnoba, jeza, žalost. Dobro počutje, ki ga čutimo po vsaki meditaciji, hipnozi, je neprecenljivo.

Z meditacijo, hipnozo in podobnimi orodji se spopadamo s podzavestnimi težavami, ki vplivajo na naše zdravje, odnose in uspeh. Kljub naši volji in želji napredovati, nekaj v življenju spremeniti, nas te težave zadržujejo na »mrtvi« točki.

Meditacija, hipnoza je priporočljiva za vse, ki imajo občutek, da se slabo dogaja le njim, da so večji del dneva, tednov, mesecev v stresu, imajo težave z zdravjem, odnosi ali samopodobo. Čutijo utrujenost, zmučenost, apatijo. V življenju jim noče posvetiti luč, ki bi jim dala upanje. Imajo strahove, panične napade. Morda celo blažijo težavo s prenajedanjem ali drugimi nezdravimi navadami. Pri tem pa ne smemo zanemariti dejstva, da je dokazano vir vseh težav zagotovo stres, zavedni in nezavedni.

Med meditacijo možgani oddajajo alfa možganske valove, v katerih je zavest sproščena in umirjena, taka pa spodbuja samozdravljenje in postavljanje telesa v ravnotežje. Če meditacijo, hipnozo izvajamo redno, vsaj 1x na dan, bomo hitro zaznali pozitivne rezultate. V telesu se bo znižala raven hormonov in drugih biokemičnih sestavin v krvi, ki so prisotne v stresnih okoliščinah. Žal pa, to ni tableta, ki bi učinkovala takoj. Poleg tega, tableta rešuje simptome, meditacija, hipnoza pa izvor težav.

Najučinkovitejše meditiranje je zjutraj ali zvečer pred spanjem. Zvečer odpravlja tudi nespečnost. Seveda je meditacija, hipnoza dobrodošla katerikoli del dneva, kadarkoli si lahko vzamemo čas zase. Začetki niso najlažji, saj nam misli rade uhajajo. Z vztrajanjem pa lahko pripeljemo telo v dimenzije, v katerih se resnično sprostimo in prepustimo ter začutimo olajšanje.

Na voljo so posnete meditacije in hipnoze za posamezne težave. Za vse, ki se odločite za terapijo, pa se posnetek posname za točno določen problem, ki je prilagojen sprostitvenim občutkom posameznika.

Izbiraš lahko med

Hipnoza 57 €

Prihrani s paketom

5x Hipnoza 228 €
Bodi prijazen do svojih misli z

MEDITACIJAMI .mp3

Manj stresa. Več sreče. Napredek v življenju. Brez strahu.

Vse se začne z nekaj minutami na dan.

Meditacije so za vse, ki:

  • iščejo pot, da bi naredili preboj v življenju,
  • potrebujejo popolno sprostitev, ki hkrati pomaga odstranjevati prepričanja, ki jih ne potrebujejo več in naravnava njihovo podzavest na uspeh in zmago,
  • zaradi napornega psihičnega dela potrebujejo sprostitev telesa in uma, da lažje uredijo svoje misli,
  • se zavedajo, da treba podzavest nahraniti s pozitivnimi afirmacijami, da bo delovala napoti blaginje in obilja v življenju,
  • se želijo samozdraviti.

Meditacije za vsak um, vsako razpoloženje, vsak cilj.

meditacije-zdravje

ZDRAVJE

meditacije-osebnostna-rast

OSEBNOSTNA RAST

Zadnje meditacije: