Inchi Kinesio Dotik | Koper

Meditacije za osebnostno rast

V življenju se srečujemo z bolj ali manj prijetnimi izkušnjami in nekatere pustijo na nas svoj pečat. Če je ta negativna, postaja naša lastna podoba vedno bolj skrušena, izkrivljena in nas ovira, da bi zaživeli v svojem notranjem ravnovesju. Marsikoga takrat pokliče notranji glas, da nekaj naredi zase. Da si prizna, da se ima rad in da prične pridobivati tista znanja ali stanja, ki mu bodo pomagala “dvigniti hrbtenico”.

album-art

00:00

Rada se imam

V želji po odpravljanju strahov in prepričanj moraš sebi priznati lastno vrednost. Zato se v sproščenem stanju premakneš v čas tvojega rojstva. Malemu dojenčku, ki ga stisneš k sebi, prenašaš vse vrednote, ki jih potrebuješ. Na zelenem travniku odvržeš nahrbtnik poln prepričanj in jih zanetiš. Olajšano in v ljubezni do samega sebe, se vrneš nazaj.

Dolžina meditacije: 00:14:26

Cena: 30 €

album-art

00:00

Izboljševanje odnosov

Sprehodiš se po sedmih ulicah tvojega najljubšega mesta, v katerih se sproščaš. Vidiš vijolično barvo, ki ima najvišjo frekvenco v spektru barv. Je barva odpuščanja in usmiljenja. Nasloniš se na mogočen hrast, poženeš korenine do središča zemlje in se napojiš z zemeljsko energijo. Slišiš in vidiš tvoje najdražje. Pripravljena si na harmonične odnose. Preplavljena z mogočno svetlobo in s pomočjo vijoličnega plamena odpuščaš.

Dolžina meditacije: 00:13:31

Cena: 30 €

album-art

00:00

Časovna črta

Ob branju sporočila iz steklenice se predaš hitro spreminjajočemu življenju. Vendar ti imaš moč plovnosti plutovinastega zamaška, kar ti daje sposobnost, da te nobena sprememba v življenju ne “potopi”. Tvoja podzavest deluje in ti pomaga iskati rešitve. Poiščeš svojo preteklost in izbrišeš slabe stare odločitve ter jih obarvaš v tvojo najljubšo barvo. Dotakneš se zdravja, kariere in financ. Izraziš hvaležnost za vse kar imaš in zaveš se tvoje fleksibilnosti, ki je tvoja stabilnost, moč.

Dolžina meditacije: 00:18:08

Cena: 30 €

album-art

00:00

Laboratorij uma

Laboratorij uma je v bistvu samohipnoza, ki nam pomaga najti stik s seboj. Ko sami sebe vprašamo za nasvet. In ne moreš verjeti, dobiš odgovor. Poskusi. Pred pričetkom meditiranja najdi dva tvoja vzornika, guruja, ki te bosta sprejela v laboratoriju in s katerima boš podelil/a tvoje vprašanje. Prepusti se toku.

Dolžina meditacije: 00:15:01

Cena: 30 €

album-art

00:00

Na razpotju izberem pravo pot

V meditaciji Na razpotju imamo na voljo dve poti. Katero bomo izbrali je odvisno od našega počutja, naših misli, naših odločitev. Katerakoli pot, v danem trenutku je ta pravilna. Ta meditacija, je meditacija za delo, uspeh, napredek, cilje. Z rednim poslušanjem imamo v rokah vse mehanizme, da naredimo preboj in uresničimo naše cilje.

Dolžina meditacije: 00:27:04

Cena: 30 €